promotie gardelina

Despre noi

Producem utilaje agricole in Romania incepand din 2016. Principalele produse Gardelina sunt: Aparate de muls "GARDELINA" - utilaje solicitate pe piata Romaniei atat de persoane fizice utilizate pentru uz personal cat și de micii fermieri, Motopompe "DWP" - utilaje folosite în sistemul de irigare a terenurilor agricole sau de pompare a apei din bazine si Aparate de stropit "DVS" - aparate de stropit, de diferite dimensiuni și capacități, folosite pentru pulverizarea soluțiilor, fie ca sunt lichide, granule sau produse tip pulberi.
Ne străduim în fiecare zi să îmbunătățim produse noastre si sa crestem productivitatea clientilor nostri.

Sc Devax Motors Srl a fost infiintata in anul 2015, prin subscrierea unui capital social in valoare de 200 Ron. Societatea este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J23/1691/2015, avand codul fiscal nr RO34548335, durata de functionare a societatii fiind nelimitata.

Sediul principal de activitate este situat in Bragadiru, Ilfov, Sos. Alexandriei, nr 6A.

Obiectivul principal de activitatate il reprezinta producerea de utilaje agricole.

Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de produse si anume: motopompe, aparate de muls, aparate de stropit si de dezinfectat/spalat si Sali de muls.

Principalele produse Gardelina sunt:

  • Aparate de muls "GARDELINA" - utilaje solicitate pe piata din Romania si nu numai, atat de persoane fizice utilizate pentru uz personal, cat si de micii fermieri.
  • Motopompe "DWP" - utilaje folosite in sistemul de irigare a terenurilor agricole sau de pompare a apei din bazine.
  • Aparate de stropit - aparate de stropit, de diferite dimensiuni si capacitati, folosite pentru pulverizarea solutiilor, fie ca sunt lichide, granule sau produse tip pulberi.

Firma intentioneaza sa isi atraga clientii prin oferirea unor servicii de calitate, cu promptitudine si preturi accesibile. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cu venituri peste medie, cat si persoane juridice.

Ca o evolutie fireasca in dezvoltarea afacerii, lucram constant la producerea de utilaje performante care sa satisfaca nevoile clientilor, punand in practica zilnic zeci de idei, pana ajungem la rezultatele dorite.

In spatele tuturor realizarilor sta o echipa de oameni foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continue, cat si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste cerintele acestora si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii originale.

Apeland la firma noastra, clientii se pot bucura de produse calitative la super preturi, livrare rapida oriunde in tara, transport gratuit, manuale de utilizare si asistenta telefonica gratuita.

Va invitam sa ne treceti pragul si sa analizati de aproape produsele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.

Va asiguram ca veti gasi in noi un partener serios in continua dezvoltare pentru care prioritatea numarul unu este satisfactia totala a partenerilor si clientilor.